torstai 11. elokuuta 2016

Minea 11kk


Meidän neitokainen saavutti viimeisen "kuukausi-ikänsä" 22.5. Näin se aika menee..

Typy on kehittynyt taas hurjasti! Tukea vasten noustaan seisomaan ja kävellään kärryn kanssa. Imetystä olen vähentänyt, joinakin päivinä ei tarvitse imettää lainkaan. Yöllä vielä herää tissille max. 3 krt. Ruokavalio laajentunut, saanut tavallista maitoa ja leipää. Turkissa tykkäsi syödä paikallisia seesaminsiemen-rinkeleitä, ihan huippuhyviä! Isoveli painii siskon kanssa välillä liiankin innokkaasti.. Mutta Minea osaa kyllä ilmoittaa kun häntä kiusataan, kiljuu ja rääkyy lujaa. Siitä tietää melkein aina (jos en ole ollut näkemässä) että Mikke on siskoa kiusannut. :D Nykyinen sanavarasto on vielä aika suppea: "Täätäätää, pääpääpää, tätä."

Tykkää keinua puistossa. Kotonakin keinunut pikkuisessa sisäkeinussa. Konttailee maassa ja tunkee hiekkaa, isompia kiviä, kasveja ja roskia suuhun.. :/ Kotonakin kaikki pikkuroskat ja muruset löytävät tiensä pikkuisen suukkuun. Yrittää taputtaa käsillään, osaa vilkuttaa, kun pyydetään. Minea virnistelee ihanasti, nenä rutussa ja suu isossa hymyssä niin, että ne muutamat pikkuhampaat vilkkuvat :D Pieni söpöliini! Tykkää musiikista, yrittää hytkyä sen tahdissa.

68 koko menee vaatteissa, 3 koon vaipat jo nafteja. Syö puolikkaita sosepurkillisia. Ostettiin Superfitin ensiaskelkengät kokoa 19.

Ihana Aada kävi kylässä :)
Turkissa Iso-mummin laatikoilla..
Puistossa reissun jälkeen, eikun vaatetta päälle!
Neidin ensiaskelkengät <3
Mikaelin kerhon päättäjäiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)