sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Minea 10 kk and SPRING

10 kuukauden iässä typy osasi kontata hienosti ympäri meidän pikkuista kotia ;) Yrittää jo vähän nousta tukea vasten. Tykkää nuolla kengän pohjia ja rattaiden renkaita, pienet murut lattialtakin löytävät tiensä sujuvasti suuhun. ;> Sanavarastossa edelleen "täätäätää" yrittää taputtaa ja heiluttaa, mutta menee ihan sekaisin, mitä pitää tehdä millonkin. :D
Yöheräilyjä edelleen se 3krt yössä. Harkitsemme vakavasti unikoulua! Nämä vanhemmat alkavat olla jo aikas väsyneitä.. Zzz..



Minea mitattiin ja punnittiin 20.4. Mikaelin 4 vuotis- neuvolassa. Ja hyvin on neiti taas 
kasvanut omalla kasvukäyrällään. Nyt menee jo joitain 74cm vaatteita..

Mitat: Pituus: 68,2cm, paino: 7910g, päänympärys: 44cm


Tässä ollaan pilkillä oltu mummulassa ja avanto tehtiin, missä uskaltauduin käymään ensimmäistä kertaa ikinä! :D Aika kylmäähän se oli...


15.4. Käytiin lapsimessuilla Helsingissä. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut muuta kuin metrilakua! Mielestäni en löytänyt hyviä tarjouksia messuilta, joten jätin shoppailun vähemmälle ja tyydyin katselemaan tarjontaa. 

Yövyimme Rantasipi Airport hotellissa. Seuraavana päivänä kävimme Flamingon kylpylässä, missä oli muutama kiva vesiliukumäki ja Mikkekin uskalsi mennä ekaa kertaa yksin niistä! Käytiin vielä Jumbossa vai Flamingossa (?) shoppailemassa ja syömässä mun siskon ja miehen veljen ja sen vaimon kanssa :) Oli kiva reissu! Seuraava reissu vantaalle olikin jo pian tiedossa, kun toukokuulle oltiin varattu lomamatka etelään 8)


Tässä on jo loppukevättä, kun kaivettiin pyörät varastosta ja lähdettiin mukuloiden kanssa pyöräretkelle! :) Alemmassa kuvassa Minea "päihitti" viimein veljensä (isin pienellä avustuksella) ja leivotaan korvapuusteja <3 Mikaelin ekoja treenejä myös kuvattuna. Poika tykkää jalkkiksesta ihan huuuurjan paaaaljon :)





Vappuakin päästiin juhlimaan ennen reissua ja munkkia tuli perinteiseen tapaan paistettua kotiväelle, sekä ensimmäistä kertaa tein itse simaa. Yllätyin ihan kun maistui jopa sille mille pitikin.. ;) Oli ihan kiva vappu! Käytiin hakemassa vappupallot murusille tästä meidän läheltä ja syötiin MUNKKIA, oltiin mummulassa, nähtiin kavereita ja syötiin vähän lisää munkkia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)