torstai 2. kesäkuuta 2016

Synttärikemut

Mikael halusi juhlien teemaksi Ryhmä Haun! Tarjottavaksi leivottiin täytekakkua, voileipäkakkua sekä mokkapaloja. Lisäksi tajolla oli pikkupurtavaa: keksiä, sipsiä, coctail-piirakoita ja karkkibuffet. Vieraita kutsuttiin 33 (kaverit & minun puolen suku). Puuhaa oli taas riittävästi. Mietinkin, että Minea saa vielä pitää omat synttärit kun on 1v.. mutta ensivuonna taidan pitää yhteisjuhlat ;)


Täytekakku valmistettiin herkullisilla Kinuskikissan ohjeilla :P

Kakun pohjaksi valikoitui tuttu ja turvallinen (mutta ihanan pehmeä!) sokeripohja. Täytteitä tuli kahta erilaista, valkosuklaa-vaniljaa ja mansikkamoussea. Kuorrutin kakun sokerikreemillä, päälle tuli vaahtokarkki/sokerimassa ja reunoille kermavaahtopursotus. Viimeinen silaus kakulle oli suklaarusinoita kauhova Rolle ;)

Mokkapalat ovat siskoni maukkaalla reseptillä tehty. Ilman rommia tosin ;) Suosittelen! Parhaita mokkapaloja ikinä.

Voileipäkakku oli samalla reseptillä, kuin viime synttäreillä. Helppo ja hyvä! Tässä linkki.


Lautasliinat, pahvimukit ja -lautaset on ostettu Toys´r´us:sta, Ryhmä hau teemalla. Muuhun koristeluun en juurikaan ehtinyt panostamaan, kun oltiin reissussa. Tätä kaksiota on vaikea saadakaan juhlavaksi.. :D (Haluan jo omakotitaloon!) Jokatapauksessa juhlat onnistuivat ja syötävää oli riittävästi. Jostain syystä koristeita ei tullut kuvattua yhtään..! :o Jätin kerrankin kuvaamisen ja keskityin vieraiden viihdyttämiseen ja näinhän siinä kävi.. :D


Kuusamon tarjottavia



Ihan söpöjä nuo koirahahmot ja niin tytöt kuin pojatkin tykkäsivät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)